Sprøjtehus Teatret / Bestyrelsen - Styregruppen

Bestyrelsen - Styregruppen

Styregruppen er teatrets "bestyrelse", der bliver holdt et møde en gang månedligt, hvor der bliver drøftet forskellige ting, om der er ting der skal rettes op på, hvordan økonomien ser ud, marketing, rengøring, igangværende produktioner, afstemninger om nye produktioner og meget mere. 
Man bliver valgt ind i styregruppen for en to årig perioder, og kommer på valg på teatrets generalforsamling.
 
Styregruppen består af 9 medlemmer og 2 suppleanter. 

Den nuværende styrgruppes sammensætning efter generalforsamlingen d. 24. februar 2017
 
Medlemmer: 
Niels Broholt: Har været medlem af teatret siden.... Han har medvirket i en del teaterforestillinger gennem årene, alt fra revy, viseaftner til musicals. Han er også med i Brugerrådet.
 
Mogens Thelle: Har været medlem af teatret siden 2007. Han er teatrets teknikker, og står for lys og lyd ved de fleste forestillinger. Det er ham der er hovedansvarlig for teknikken på teatret, og hvis der er noget man er i tvivl om er han den rette at spørger.  
 
Anders Plovdahl: Har været medlem siden 1991
 
Anne Kristiansen
 
Jette Fåborg Andersen: Hun har medvirket i en del forestillinger gennem årene her på teatret. 
 
Laura Marqvorsen
 
John Wismarch: John var debutant i "Mød mig på Cassiopeia" 2013 i rollen som komponisten John Berger. Derefter have han rollen som én af de to Blues Brothers - Elwood Blues i "The Blues Brothers" i 2014.
John var/er produktionsleder på "En Julenat i Betlehem" 2015 med 45 børn og unge.
Han brænder for musicalgenren og i foråret 2016 er han produktionsleder på "Musical Highlights - An evening with Andrew Lloyd Webber", som er tænkt som en teaterkoncert med dygtige sangere, dansere fra Lenes Dance og engagerede teaterfolk.

Allan Hinrichsen Larsø: Har været medlem af teateret siden.... Han er lige blevet valgt ind i styregruppen. Han har medvirket i flere musicals på teateret. Senest i Annie hvor han spillede Mr. Warbucks.
 
Nicklas Jansen
 
Suppleanter:
 
Anni Flensted
 
Marina Kjærgaard Jørgensen
Sprøjtehus Teatret | Voldgade 1, 4800 Nykøbing F.  | sprojtehus.teatret@gmail.com