Sprøjtehus Teatret / Bestyrelsen - Styregruppen

Bestyrelsen - Styregruppen

Styregruppen er teatrets "bestyrelse", der bliver holdt et møde en gang månedligt, hvor der bliver drøftet forskellige ting, om der er ting der skal rettes op på, hvordan økonomien ser ud, marketing, rengøring, igangværende produktioner, afstemninger om nye produktioner og meget mere. 
Man bliver valgt ind i styregruppen for en to årig perioder, og kommer på valg på teatrets generalforsamling.
 
Styregruppen består af 9 medlemmer og 2 suppleanter. 

Den nuværende styrgruppes sammensætning efter generalforsamlingen d. 23. februar 2018
 
Medlemmer: 
Niels Broholt: Har været medlem af teatret siden.... Han har medvirket i en del teaterforestillinger gennem årene, alt fra revy, viseaftner til musicals. Han er også med i Brugerrådet.
 
Mogens Thelle: Har været medlem af teatret siden 2007. Han er teatrets teknikker, og står for lys og lyd ved de fleste forestillinger. Det er ham der er hovedansvarlig for teknikken på teatret, og hvis der er noget man er i tvivl om er han den rette at spørger.  
 
Anders Plovdahl: Har været medlem siden 1991. Har fungeret som producent, skuespiller, tekniker, scenograf oma. igennem årerne. Ser teatret som en legeplads hvor mange forskellige elementer skal arbejde sammen og gå op i en højere enhed.
 
Anne Kristiansen
 
Jette Fåborg Andersen: Hun har medvirket i en del forestillinger gennem årene her på teatret. 
 
Laura Marqvorsen
 
 
Gitte Tinggaard Rasmussen
 
 
Poul Wagner
 
 
Nicklas Jansen
 
Suppleanter:
 
Gitte Arsfeldt Har været mellem af teatret siden 2014. Har medvirket i Blues Brothers og Skatteøen. I Blues Brothers som danser og afdanket serverings dame. I Skatteøen spillede hun død pirat, engelsk sømand, fuld tjener og luder. "Jeg brænder for at spille teater og er glad for at kunne være suppleant i styregruppen og have indflydelse på teaterets fremtid."
 
Nikolaj Larsen
Sprøjtehus Teatret | Voldgade 1, 4800 Nykøbing F.  | sprojtehus.teatret@gmail.com